Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

revolta
Categorie: Actual

Un protest a avut loc miercuri seara în localitatea Bolintin Vale din județul Giurgiu după ce un taximetrist și-a pierdut viața în urma unei agresiuni. Agresorul a fost arestat, iar localanicii care au ieșit în stradă se plâng că de ani de zile sunt terorizați.

„Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie a.c., în orasul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta. În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică. Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Janandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, se precizează în comunicatul transmis de IPJ Giurgiu.

Conflictul în urma căruia taximetristul din Bolintin Vale a murit a avut loc în seara zilei de 9 ianuarie. Un tânăr rom a intrat în conflic cu șoferul taximetrist, lovindu-l în cap cu o piatră. Mai precis, șoferul de maxi-taxi nu a dorit să-l ia în mașină pe tânărul de etnie romă, cunoscut ca un individ care cauza probleme. În cosecință, tânărul l-a atacat pe șofer cu o piatră, lovindu-l în cap. Omul s-a prăbușit la pământ, iar ulterior a decedat. Agresorul a fost arestat preventiv. „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, în care cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. Agresorul a fost inițial reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu iar la data de 11 ianuarie a.c. a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă. Având în vedere că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oprtunitatea schimbării încadrării juridice, în funcție de rezultatele necropsiei”, se preciza în comunicatul poliției.

Citește și Revoltă în cartierul Bereasca, după desființarea mai multor stații de pe traseul 40. Un deputat își declară susținerea pentru ploieștenii afectați

Back To Top