Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

maternitate
Categorie: Actual

Consiliul Județean Prahova analizează posibilitatea relocării mai multor secții externe ale Spitalului Județean Ploiești în clădirea Maternității. Proiectul ar urma să aibă loc după finalizarea procedurilor de comasare a Spitalului Județean de Urgență Ploiești și Spitalul de Obstetrică Ginecologie.

La finele anului 2021, prin hotărâre de Guvern a fost aprobată comasarea Spitalului de Obstetrică de Ginecologie cu Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Finalizarea procedurilor de comasare a Spitalului de Obstetrică Ginecologie și Spitalului Județean de Urgență vine la pachet cu o nouă propunere. Este vorba despre relocarea unor secții externe ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești, care își desfășoară activitatea în clădiri aflate într-un stadiu avansat de degradare, la Maternitate. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, care a susținut că se estimează ca până la data de 31 martie să fie finalizată noua structură organizatorică a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, urmând să fie stabilite și locațiile în care vor funcționa secțiile externe.

Potrivit propunerii, relocarea acestora ar urma să se realizeze la etajele superioare ale clădirii fostului Spital de Obstetrică Ginecologie, care, la rândul său, a devenit secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, a precizat că relocarea ar urma să se realizeze, bineînțeles, în funcție de compatibilitatea serviciilor medicale furnizate către pacienți.

Citește și Maternitatea Ploiești va fi transformată în structură în cadrul Spitalului Județean de Urgență

Back To Top