Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tentativa
Categorie: Actual

Tânărul care, în ianuarie 2019, a înjunghiat o profesoară în faţa Colegiului „Spiru Haret” din Ploieşti a fost condamnat la 11 ani şi două luni de închisoare, după ce Tribunalul Prahova a amânat de şapte ori pronunţarea unei decizii în acest dosar.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Mihai Alexandru Niţescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat, un an de detenţie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi un an şi 10 luni de închisoare pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Instanţa de fond a constatat că faptele pentru care inculpatul a fost condamnat sunt săvârşite în concurs real şi a revocat amânarea aplicării unei pedepse de opt luni închisoare pe care inculpatul a primit-o într-un alt dosar, în anul 2017, dispunând aplicarea şi executarea ei. În final, Niţescu va executa o pedeapsă de 11 ani şi două luni de închisoare.

Instanţa a respins ca inadmisibilă acţiunea civilă a părţii vătămate, dar a admis în integralitate acţiunea civilă formulată de partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, obligându-l pe inculpat să plătească spitalului 11.112,80 lei despăgubiri civile, la care se adaugă dobânda legală calculată de la data de 19.01.2019 şi pana la plata efectivă, reprezentând contravaloarea prestaţiilor medicale acordate persoanei vătămate în perioada 29.01.2019 - 08.02.2019. De asemenea, Niţescu este obligat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 12.000 lei. Decizia nu este definitivă.

Citește și A șaptea amânare în dosarul profesoarei înjunghiate la Colegiul Spiru Haret din Ploiești

Back To Top