Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrolul
Categorie: Actual

„Începând de astăzi, toți iubitorii Petrolului vor avea la dispoziție un cont (RO63BUCU1132235342986RON deschis la Alpha Bank) în care vor putea dona pentru clubul de suflet. Aparținându-i seniorului Mircea Dridea, inițiativa creării acestui cont a fost îmbrățișată fără rezerve de către toți ceilalți membri fondatori ai clubului, cei care au deschis, de altfel, în această dimineață, lista donațiilor”, au transmis oficialii clubului.

„Această intenție, pe care mă bucur că am materializat-o, a plecat de la ideea că, iubind Petrolul, fiecare trebuie să facă ceva! Este ușor să propui, ușor să gândești, mai greu să faci! Le-am spus colegilor mei despre această intenție, văd că dânșii au răspuns favorabil, este o inițiativă mică, dar care poate deveni mare sau poate muri din născare. Eu am spus clar că, din pensia mea, îmi permit să donez 100 de euro pe lună și, daca s-ar strânge 1000 de mari suporteri ai Petrolului, 1000 de donatori, atunci s-ar asigura bugetul clubului pe cel puțin șase luni! Banii pot merge oriunde, dar mi-aș dori să fie destinați în primul rând către Academia de Copii și Juniori, considerând că peste noi vor veni niște sponsori în stare să susțină efortul echipei de seniori”, a explicat Mircea Dridea. „Suporterii nu pot să fie cu adevărat suporteri dacă nu încearcă să o susțină și material, în afară de susținerea morală. Pentru cei care doresc să ajute financiar nu există limite. Poate să vină cineva să doneze un leu, sau poate un milion, totul este să arătăm că iubim Petrolul! Și, indiferent ce se va întâmpla, Petrolul nu va muri și va fi în Liga 1 în această vară!”, a continuat fotbalistul de legendă al echipei fanion a județului Prahova.

Citește și Petrolul Ploiești a învins aseară Universitatea Cluj. VICTORIA CONFIRMĂRII

Back To Top