Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

edeleanu
Categorie: Actual

Imagini revoltătoare la un liceu din Ploieşti. Mai mulți elevi au fost filmaţi în timp ce făceau mici într-un prăjitor de pâine și fumau urcați pe catedră.

În imaginile ajunse pe internet se vede cum elevii unei clase a XII-lea de la Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești au pus mici într-un prăjitor de pâine, iar unul dintre ei a folosit o brichetă lângă un obiect inflamabil, aruncând flăcări în spatele unei colege și stârnind râsete. Imediat după ce s-a stins ultima flacără, fata s-a întors cu fața spre el. În aceleași imagini se vede cum elevul care s-a distrat aprinzând flăcări în sală s-a urcat pe catedră, iar o colegă i-a aprins o țigară.

Directorul Colegiului Tehnic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești, Ruxandra Ionescu, a declarat că a fost demarată deja o anchetă internă, iar elevii teribiliști au fost identificați. În apărarea lor, elevii clasei a XII-a de la liceul din Ploiești au spus că a fost vorba doar despre niște glume, ca să se distreze în timpul recreațiilor. Totuși, după întrunirea Consiliului Profesoral, adolescenții riscă să primească nota 2 la purtare sau chiar să fie exmatriculați.

Citește și Bătaie între eleve, la Colegiul Tehnic "Lazăr Edeleanu" din Ploiești

Back To Top