Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

munte
Categorie: Actual

Vremea s-a schimbat brusc la munte, unde vântul a început să sufle cu putere. Administratorii instalațiilor de transport pe cablu din Sinaia au anunțat că, duminică, momentan, este deschisă doar Pârtia Nouă deservită de Gondola Sinaia.

Zona de munte din Prahova este sub cod portocaliu de vânt puternic și ninsori abundente. Administratorii instalațiilor de transport pe cablu au anunțat că, duminică, „la Sinaia se schiază doar pe Pârtia Nouă (2km, intermediară) deservită de Gondola Sinaia (1000-1400)”.

„Pentru începători funcționează babyski-ul de la Cota 1000. La Cota 2000, viteza vântului a crescut brusc de la 30 km/h la 80 km/h, acum. Instalațiile de altitudine - Gondola Carp, Telescaunul Soarelui, Teleschi Valea Soarelui și Teleschi Călugărul nu pornesc”, au precizat administratorii instalațiilor de transport pe cablu.

În zona de munte, în Prahova, până luni, la ora 08.00, este în vigoare un cod portocaliu de vânt puternic și ninsori abundente.

Meteorologii au anunțat că, pe durata atenționării ANM, la munte, la altitudini de peste 1600 m, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120...140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută.

Citește și Instalațiile de transport pe cablu din Sinaia au fost oprite din cauza vântului puternic. Domeniul schiabil de altitudine este închis

Back To Top