Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ședință tensionată a Consiliului Local Ploiești. Primarul Andrei Volosevici a avut un schimb aprins de replici cu Radu Siomionescu, consilier local PNL.

Consilierul Radu Simionescu a interpelat conducerea Primăriei Ploiești în legătură cu situația străzilor din cartierul Eden. „Ați spus că Eden este un cartier privat. Locuitorii v-au întrebat când se pot asfalta străzile, amenaja trotuarele și băgat iluminat public și ați răspuns că este un cartier privat. Am un extras de carte funciară scos ieri, prin care se arată că străzile cartierului Eden aparțin de Consiliul Local Ploiești și am și identificat o axă de finanțare unde putem aplica pentru iluminat public”, a spus Radu Simionescu. Primarul Andrei Volosevici a dat vina pe birocrație, susținând că lucrările trebuiau făcute de dezvoltatorul imobiliar. „Am înțeles că la partid ați vorbit acest lucru, dar cine v-a informat v-a informat prost. Oricând putem să dăm ajutor și să mergem în zona respectivă. Documentul oficial cartea funciară are o valoare, domnule consilier, înțeleg, la un moment dat, posibil viceprimar, de probatoriu. Că nu s-au făcut, la un moment dat, niște modificări la OJCPI, este cu totul altceva”, a replicat primarul Volosevici.

Citește și BUGET 2022. Primăria Ploiești propune un buget estimat la 1,1 miliarde de lei

Back To Top