Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oprinoiu
Categorie: Actual

Aurel Oprinoiu a anunțat că a devenit vicelider al grupului USR din Senatul României și, totodată, va activa și în Comisia pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic.

„De astăzi sunt vicelider al grupului USR PLUS din Senat. Le mulțumesc colegilor pentru încredere și sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună în această sesiune parlamentară.

În același timp, Comisia de mediu din Senat va fi condusă de colegul meu de la Sibiu, Claudiu Mureșan. Sunt convins că va lupta la fel de mult ca mine pentru legi care să protejeze natura, iar eu îl voi susține din poziția de membru al acestei comisii.

În plus, din această sesiune voi activa și în Comisia pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic. Mă bucur pentru această schimbare, pentru că, în acest fel, voi fi la curent cu toate proiectele de lege care ajung în Senat și au legătură cu mediul”, a transmis senatorul Aurel Oprinoiu.

Citește și Aurel Oprinoiu, senator USR: „În USR Prahova există o pace relativă”

Back To Top