ati covid prahova
Categorie: Actual

Creștere numărul de pacienți Covid internați în spitalele din Prahova, în 24 de ore.

Luni, în secțiile Covid din județ erau internate 460 de persoane, față 449 cu o zi în urmă și doar 416 conform bilanțului de vineri.

“Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 460. În secțiile ATI sunt ocupate 26 paturi adulți, din totalul de 26 și 2 paturi copil, din totalul de 2”, a anunțat Prefectura Prahova.

Este prima dată când sunt ocupate și toate locurile la ATI-Covid  destinate copiilor.

Conform bilanțului din 14 februarie, din cele 365 de cazuri noi confirmate în județ, în 24 de ore, 39 au fost la grupa de vârstă 0-18 ani.

“Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean, astăzi, 14 februarie 2022, la ora 14.00, au fost raportate următoarele situații privind infectarea cu SARS-CoV-2 în unitățile de învățământ din județul Prahova:

- elevi: 45

- preșcolari: 2

- cadre didactice: 9

- clase: 1

- grupe: 1

- personal nedidactic: 2

- personal medical: 0”, a mai anunțat, luni, Prefectura Prahova.

VEZI ȘI: Focar Covid confirmat la o societate din Florești

Tot luni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat Hotărârea nr. 14/2022, privind aprobarea desfășurării activității didactice în sistem online, pentru perioada 15- 18 februarie 2022, pentru Grădinița cu Program Normal din satul Independența, comuna Gherghița.  “În cadrul Grădiniței cu Program Normal din satul Independența, comuna Gherghița, există o singură grupă, mixtă de preșcolari.  Educatoarea acestei grupe a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, iar la nivelul unității nu poate fi asigurată suplinirea pentru desfășurarea orelor în format fizic”, explică reprezentanții Prefecturii Prahova.

Back To Top