Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
prostituate2Poliţiştii ploieşteni au încheiat încă o săptămână în care au acţionat pentru combaterea cerşetoriei şi prostituţiei, manifestări în cadrul cărora poate fi inclusă şi prezenţa copiilor străzii, a spălătorilor de parbrize şi vânzătorilor ambulanţi.

Un alt aspect urmărit a fost depistarea şi sancţionarea conducătorilor de căruţe care circulă pe străzile din municipiu, unde circulaţia este interzisă pentru astfel de vehicule.

În urma celor 14 acţiuni desfăşurate au fost obţinute următoarele rezultate:
- sancţiuni aplicate pentru cerşetorie = 44
- sancţiuni aplicate căruţaşilor = 2
- sancţiuni aplicate pentru practicarea prostituţiei = 8
- sancţíuni aplicate comercianţílor ambulanţí = 45
- total sancţiuni aplicate = 209, în valoare de 55.085 lei, totodată fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1.000 lei.

În acelaşi interval, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au organizat şi executat 7 acţiuni pe raza municipiului Ploieşti:

Acestea au vizat:
- legalitatea efectuării transportului de mărfuri = 1
- respectarea regimului legal de viteză = 2
- respectarea semnificaţiei culorii roşu a semaforului electric = 1
- depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcolice = 3

Pentru combaterea curselor ilegale s-a acţionat în zona „Sala Sporturilor", B-dul Republicii-Cartier Albert, B-dul Bucureşti şi B-dul Petrolului, ocazie cu nu au fost constatate nereguli pe această linie.
La nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost luate măsuri ca activităţile de patrulare să fie intensificate în zona parcurilor şi locurilor de joacă pentru copii, pentru prevenirea distrugerii de bunuri şi depozitării de gunoaie, precum şi pentru depistarea persoanelor care comit astfel de fapte.

 
Back To Top