Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oprinoiu
Categorie: Actual

Senatorul USR Aurel Oprinoiu a criticat propunerea senatorului PSD Daniel Zamfir de a rezolva problemele cauzate de criza energetică afectând iremediabil parcurile naționale.

„Săptămâna trecută a ajuns, la Senat, una dintre cele mai primitive propuneri legislative împotriva ariilor protejate din România. Ea este inițiată de  senatorul PSD Daniel Zamfir și semnată de cvasi-majoritatea parlamentarilor PSD.

Sub pretextul ieșirii din criza energetică, legea urmează să afecteze iremediabil parcurile naționale, parcurile naturale și situri Natura 2000.

În fapt, legea are ca scop înlăturarea răspunderii pentru modul în care au fost cheltuiți de Hidroelectrica aproximativ 300 de milioane de euro în proiecte ilegale.

De exemplu, legea prevede posibilitatea de modificare a limitelor ariilor naturale protejate pentru proiecte hidroenergetice megalomanice, gândite de Ceaușescu și continuate de Hidroelectrica și găștile de partid din jurul ei (inclusiv foste firme ale Securității). Mihai Goțiu a făcut o analiză detaliată a acestui proiect legislativ. Proiectul va urma procesul legislativ și va ajunge, în perioada următoare, și în comisia de mediu”, a transmis senatorul Aurel Oprinoiu.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top