Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa Sowilo și Ansuz
Categorie: Actual

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Este urmată de Ansuz care avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat sau o ucenicie. Putem acționa fără teamă, deoarece astăzi dăm dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut.

Runa Sowilo ne aduce succes, glorie, energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate. Simbol al fulgerului energiei divine, Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Simbolizează entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.

Avem parte mare de noroc, mai ales în călătorii. Totuși, nu trebuie să ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este benefic, existând riscul de a fi mințiți sau înșelați.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Othala și Algiz: Eforturi protejate de Providență

Sowilo este susținut, astăzi, de Ansuz, rună a figurii autoritare, a conducătorului, care aduce echilibru dintre minte și corp, justiție, clarviziune. Suntem sfătuiți de către persoane mai înțelepte, dar Ansuz ne aduce și simbolul ființei umane, al „eului” din psihologie și al harului spiritual. Dăm examene în ceea ce privește înțelepciunea, datoria, responsabilitatea, organizarea socială, așa că trebuie să fim modești și să nu ne manifestăm prea pătimaș. Este momentul pentru punerea în practică a unor planuri noi, cu atenție mare la detalii.

Sfatul runelor:

Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Este momentul să avem încredere în ceilalți, să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Acum este timpul pentru a ne manifesta umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți!

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top