Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lavrov putin
Categorie: Actual

Rusia vrea ca Statele Unite ale Americii să-și ia armele nucleare din Europa și să distrugă infrastructura dedicată acestora. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a cerut explicit acest lucru, declarând că “este inacceptabil pentru noi ca, contrar prevederilor fundamentale ale Tratatului de neproliferare a armelor nucleare, să existe încă arme nucleare ale Statelor Unite pe teritoriul mai multor țări europene. Practica vicioasă a comunității nucleare persistă prin misiunile cu participarea țărilor non-nucleare ale NATO”. În opinia acestuia, „în cadrul unor astfel de misiuni se elaborează un scenariu de utilizare a armelor nucleare asupra Rusiei". “Este timpul ca americanii să își ducă acasă armele nucleare și să eliminăm complet infrastructura asociată din Europa”, a spus Lavrov în declarația prezentată de Interfax și citată de HotNews.

VEZI ȘI: UE, Marea Britanie, SUA și Canada au decis să înghețe activele lui Putin și Lavrov

Comentariile au fost făcute de Serghei Lavrov la Conferința pentru dezarmare a ONU, unde a intervenit prin apel video.

Cu numai două zile în urmă, președintele rus Vladimir Putin a ordonat duminică punerea în stare de „alertă maximă” a forțelor de descurajare nucleară ale Rusiei.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top