Categorie: Actual

Ploieștenii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a dona bunuri refugiaților din Ucraina. Reprezentanții „Crucea Roșie” din România au transmis municipalității că stocurile de ajutoare sunt suficiente, la nivel de țară.

Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, că ajutoarele pentru refugiații din Ucraina se vor putea aduce la centrul local de colectare (sediul Poliției Locale – B-dul Independenței nr. 21) până vineri, 04 martie 2022, ora 12.00.

Anunțul municipalității a fost făcut, potrivit Primăriei Ploiești, după ce reprezentanții „Crucea Roșie” din România au transmis că, în prezent, stocurile de ajutoare sunt suficiente, la nivel de țară.

Municipalitatea ploieșteană a fost informată de reprezentanții „Crucea Roșie” din România că, în prezent, stocurile de ajutoare sunt suficiente, la nivel de țară.

„Conturile „Crucea Roșie” din România rămân deschise pentru persoanele care doresc să facă în continuare donații on line, prin crucearosie.ro, respectiv în conturile Crucii Roșii - Agenția BRD Piața Romană:

Lei - RO76BRDE410SV07590484100

EURO - RO12BRDE410SV31714694100

USD - RO88BRDE410SV26413794100.

Autoritatea publică ploieșteană mulțumește pentru solidaritate, urmând ca, pe viitor, în funcție de contextul acestui conflict militar, să se apeleze din nou la sprijinul ploieștenilor”, se arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top