parlament
Categorie: Actual

Un grup de parlamentari AUR a depus la Camera Deputaților proiectul „Legii Suveranității”. Proiectul conține, printre altele, abogarea legii privind unele măsuri legate de combaterea pandemiei, dar și multe articole discutabile.

În expunerea de motive, se menționează că vorbește despre faptul că „poporul român nu mai poate dispune suveran de resursele naturale, materiale și umane existente pe teritoriul țării, autoritățile instituie măsuri medicale abuzive împotriva propriilor cetățeni, procesul electoral este fraudat în mod sistematic, iar serviciile de informații nu mai sunt în slujba poporului român”.

Conform proiectului menționat, este interzisă orice formă de reclamă comercială la televiziune, radio și pe rețelele de socializare pentru medicamente autorizate sau neautorizate, vaccinuri, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice. Se pedepsește și deținerea unui „dispozitiv al cărui scop este accesarea sau manipularea activității neuronale” precum și „orice intervenție asupra conexiunilor neuronale sau intruziune la nivelul creierului, într-un mod invaziv sau neinvaziv, în lipsa consimțământului scris”. De asemenea, este interzisă ștergerea sau cenzurarea postărilor, informațiilor și imaginilor sau datelor personale și blocarea conturilor personale pe rețelele de socializare. Conform aceluiași proiect, se interzice exportul de masă lemnoasă, cu o pedeapsă de la 7 la 20 de ani de închisoare pentru încălcarea prevederii și se interzice înstrăinarea activelor statului român sau a acțiunilor deținute la companiile și societățile naționale.

Citește și Un deputat AUR cere săparea unor şanţuri "dea" lungul frontierei şi armată obligatorie

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top