Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Apar noi detalii despre cazul de lipsire de libertate și viol care s-a petrecut într-un apartament din Ploiești în luna ianuarie a acestui an. 

Potrivit unor surse judiciare, minora de 17 ani este din Boldești Scăeni și obișnuia să ofere servicii sexuale contra cost, având publicate mai multe anunțuri în acest sens pe site-uril de profil. 

Bărbatul de 54 de ani care a fost reținut în acest caz și-a cunoscut victima prin intermediul unui astfel de anunț. După ce au căzut de acord asupra detaliilor unei întâlniri care s-a consumat într-un apartament din Ploiești, bărbatul care este tot din Boldești Scăeni ar fi insistat că tânăra să-și mai petreacă timp cu el.

Aceasta l-a refuzat, însă bărbatul nu ar fi lăsat-o să părăsească apartamentul și ar fi violat-o. 

După câteva ore, adolescenta a reușit să fugă profitând de neatenția bărbatului și a alertat autoritățile. 

„În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 54 de ani s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Back To Top