Categorie: Actual

Primăria Ploiești a publicat, vineri, dispoziția prin care au fost stabilite locațiile și programul de lucru unde poate fi efectuată autorecenzarea asistată. 

Începând cu 1 februarie 2022, la nivel național, a debutat recensământul populației și locuințelor, prin desfășurarea primei etape, cea de preluare a datelor din surse administrative și de creare și populare a bazei de date a recensământului cu acest prim set de date.

Primăria Ploiești a publicat, vineri, locațiile unde poate fi efectuată autorecenzarea asistată. Pe listă figurează sediile următoarelor instituții: Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Populației, Teatrul Toma Caragiu Ploiești, Primăria Municipiului Ploiești, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Halele Centrale, Centrul de Pensionari Malu Roșu, Centrul de Pensionari Nord, Centrul de Pensionari Vest.

Activitatea de autorecenzare asistată se va desfășura în perioada 14 martie - 15 mai 2022. Programul de lucru este publicat pe site-ul Primăriei Ploiești (Vezi AICI).

Back To Top