Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoPoliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Compartimentului de Combaterea Delictelor Silvice au acţionat în pădurea proprietatea publică a statului, administrată de Ocolul Silvic Câmpina împreună cu reprezentanţi din cadrul I.T.R.S.V. Ploieşti, Garda de Mediu Prahova, Direcţia Silvică Prahova şi I.J.J.Prahova.

În urma controlului efectuat în punctul "Cheile Brebului", au fost identificate cinci persoane, dintre care trei efectuau activităţi de exploatare masă lemnoasă fiind angajaţi ai unei societăţi comerciale, iar ceilalţi doi se aflau în zonă pentru repararea unui grajd.
Din verificările efectuate, a rezultat că Ocolulul Silvic Câmpina nu a emis autorizaţie de exploatare a masei lemnoase, iar angajaţii societăţii doborâseră 12 arbori de diferite specii şi dimensiuni.
În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de arbori şi instigare la săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de arbori. Sursa: IPJ Prahova
Back To Top