Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Doi minori de 13 și 16 ani din Ploiești au ajuns în atenția Poliției după ce și-au dat întâlnire cu un adolescent care vindea haine pe internet și l-au lăsat pe acesta fără bunuri. Cei doi au fost prinși de polițiștii Secției 2 la scurt timp după comiterea furtului. 

Seara trecută, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Politie Ploiești au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 17 ani despre faptul că în urmă cu puțin timp, s-a întâlnit cu alți doi minori pe Șoseaua Vestului din municipiu pentru a le vinde două articole vestimentare, care au fost postate anterior pe o platformă de profil, moment în care aceștia au luat articolele și au fugit, fără a achita contravaloarea acestora.

În baza sesizării au fost efectuate verificări, cei doi minori indicați de tânăr, cu vârstele de 13, respectiv 16 ani, fiind identificați la scurt timp și conduși la sediul unității de poliție, predând bunurile persoanei vătămate. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top