Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiesti
Categorie: Actual

Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a depus o plângere penală împotriva consilierilor locali ploieșteni și a directorului ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu.

„Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, singura organizație de profil din județ care militează și apără drepturile asociațiilor, este preocupată de efectele majorării tarifului la gigacalorie asupra ploieștenilor. Cei care conduc Ploieștiul ar spune: vă dăm subvenție, consumatorul casnic plătește doar 222,49 lei pentru o gigacalorie, chiar dacă prețul este 632,67 lei cu TVA. Așa o fi, dar subvenția este relativă, poate dispărea oricând, mai ales că, de cand a devenit primar, d-ul Andrei Volosevici tot induce ideea, voalat, cum că Uniunea Europeana ne cere să renunțam la subvenție și nu știm dacă din sezonul rece 2022-2023 se va mai acorda.

Pe lângă demersurile pe care le-a făcut UAP Prahova imediat dupa aprobarea HCL 60/2022, la sfârșitul săptămânii trecute a fost depusă o plângere penală la Parchetul pe lângă Judecătoria Ploiești împotriva consilierilor locali care au inițiat și votat această hotărâre, pentru că s-au încalcat prevederi legate de transparența decizională și nu numai. Nu e nimic nou la nivelul Primăriei Ploiești, unde transparența decizională este o mare problemă de foarte mulți ani. Plângerea îl vizează și pe Horia Tiseanu, directorul ADI TERMO PRAHOVA”, a transmis UAP Prahova.

Citește și UAP cere atacarea în instanță a majorării tarifului la gigacalorie

Back To Top