Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni alături de colegi din mai multe județe din țară, dar și din București au descins joi dimineață la opt adrese din București, Buzău, Craiova, dar și din județele Dâmbovița și Teleorman într-un dosar de proxenetism. 

”În această dimineață, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, în orașele Buzău, Craiova și Pantelimon, precum și în două comune din județele Dâmbovița și Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism. 11 persoane vor fi conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2021 - martie 2022, 4 bărbați, cu vârstele cuprinse între 23 de ani și 35 de ani, din municipiul București și județele Ilfov și Teleorman, precum și o femeie, de 21 ani, din municipiul București, ar fi determinat alte 5 tinere să practice prostituția în mai multe orașe din țară.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, telefoane mobile, precum și 1.200 de lei.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova. 

Vom reveni cu detalii.

Back To Top