Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Chiar dacă a scăpat de polițiștii care au pornit în urmărirea lui pe DN 1, un tânăr în vârstă de 26 de ani care s-a urcat la volan deși nu deține permis de conducere, a fost identificat în baza numerelor de înmatriculare ale mașinii. Motivul pentru care acesta a fugit de polițiști este că nu deține permis de conducere. 

La data de 8 martie a.c., în jurul orei 16:45, în timp ce acționau cu aparatul radar pe raza orașului Băicoi, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Băicoi au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26  de ani, din oraș,  surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 103 km/h (+53 km/h).

Procedând la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele luminoase și acustice, fără a putea fi oprit.

Citește și: Șofer beat și cu permisul suspendat, implicat într-un accident la Bărcănești. A pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină parcată

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, conducătorul autoturismului a fost identificat și citat procedural pentru data de 9 martie a.c., constatându-se, totodată, cu această ocazie faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top