Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri din Prahova înainte să producă o tragedie pe DN 1. Oamenii legii au fost alertați prin 112 de participanții care au raportat un camion care se deplasează haotic pe drumul național. 

Potrivit IPJ Prahova, vineri dimineață în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localității Nistorești, un ansamblu de vehicule se deplasează haotic pe DN 1.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat pe DN 1 în zona km 100+300 m, unde au identificat ansamblul indicat, care se afla oprit pe banda de accelerare de la ieșirea dintr-o stație peco.

Întrucât conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din județul Covasna emana halenă alcoolică, i-a fost solicitat acestuia să fie testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care a refuzat.

Având în vedere refuzul conducătorului auto, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top