Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

kherson
Categorie: Actual

Kherson, orașul în care s-a născut Mircea Ionescu Quintus, se află sub ocupația armatei ruse de la începutul lunii martie. Locuitorii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva invaziei.

Mircea Ionescu Quintus s-a născut în orașul ucrainean Kherson, acolo unde familia sa era refugiată în timpul Primului Război Mondial. Orașul, situat pe malul drept al Niprului, a fost primul oraș important care a căzut în mâinile forțelor ruse. Cel puțin 2.000 de locuitori au participat la un protest împotriva ocupației, scandând „Rușilor, plecați acasă” și „Kherson e în Ucraina”. „În fiecare noapte auzim explozii. Nu știm cine atacă pe cine. Evităm să ieșim pe străzi deoarece rușii opresc mașinile și verifică pasagerii. Controlează și telefoanele, caută orice ar putea ajuta armata ucraineană”, a povestit, pentru BBC, unul dintre participanții la proteste. Localnicii susțin, de asemenea, că soldații ruși au liste cu persoanele pe care trebuie să le aresteze. „Am auzit că soldații ruși au intrat în blocuri și au bătut la ușile apartamentelor. Cel mai bine e să nu deschizi, soldații intră și nu mai pleacă. Se pare că nu sunt destule hoteluri pentru astfel de “musafiri”. Noi am mai pus două încuietori la ușă. Încuiem la 19.00 și nu mai descuiem până dimineața”, au mai povestit localnicii.

Citește și Un jurnalist american a fost împușcat mortal în Ucraina, lângă Kiev

Back To Top