Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rune
Categorie: Actual

Începem săptămâna cu runa Eihwaz, simbol al  schimbării, al inițierii, al transformării. Însă creșterea noastră spirituală și intelectuală va fi una de bun augur, urmându-I runa Wunjo, cea a succesului, a recunoașterii de realizări, a veseliei, iluminării și mulțumirii. 

Eihwaz este reprezentată de copacul vieții, Yggdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului. Este nevoie să ne îndepărtăm de rutină și să încercăm lucruri noi. Runa Eihwaz indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Într-un tiraj în care apare alături de rune cu semnificații preponderent pozitive, cum este Wunjo, Eihwaz semnifică rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp. Totuși, Eihwaz ne avertizează asupra problemelor de sănătate, și asupra necesității unei evaluări juste a dificultăților.

Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în ultima poziție din tiraj, care arată soluția. Wunjo ne aduce forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de character. Sănătatea este remediată. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții noastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri. Ne putem ocupa de ambițiile personale, pe care le vedem cu claritate acum.

Sfatul runelor:

Este bine să avem răbdare, pentru că există riscul unor amânări, dar succesul va fi de partea noastră. Să ne folosim de individualitatea noastră și vom reuși să învingem toate obstacolele. Să fim pregătiți pentru o fază de maturizare care se va solda cu un final fericit, deși cu mare consum.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top