Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

autostrada
Categorie: Actual

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că au fost desemnați constructorii lotului 2 din autostrada Ploiești – Buzău, mai precis ai segmentului de drum dintre Mizil și Pietroasele.

„Au fost desemnați constructorii pentru încă un lot al autostrăzii Ploiești-Buzău, finanțată prin PNRR! Asocierea româno-bulgară are la dispoziție 20 de luni, după semnarea contractului, pentru a construi cei 28,35 de km ai Lotului 2, cuprins între localitățile Mizil și Pietroasele. Contractul în valoare de 1,249 miliarde de lei fără TVA, prevede inclusiv construcția a 20 de poduri. Săptămâna trecută (7 martie 2022) au fost desemnați constructorii lotului 3 al autostrăzii Ploiești – Buzău (Pietroasele – Municipiul Buzău) cu o lungime de 13,9 km, iar în scurt timp urmează să fie anunțat câștigătorul lotului 1 (Dumbrava- Mizil) în lungime de 21 km. Autostrada Ploiești-Buzău, cu o lungime de 63,25 de km, este primul tronson al A7”, a transmis ministrul Sorin Grindeanu.

Citește și Noi exproprieri pentru autostrada A7 Ploiești – Buzău propuse de Ministerul Transporturilor

Back To Top