Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

francofonie
Categorie: Actual

Asociația Femeilor Francofone pentru Inovare, Antreprenoriat și Știință (Asoffias) în parteneriat cu Institutul Francez din România, Centre International de Formation et de Recheche Avancées en Physique (CIFRA)/UNESCO, France Alumni România, EDISON - Cluburi și Comunități de Antreprenoriat și Tehnologie, La French Tech România, Patronatul pentru Cercetare și Inovare, Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară UVT și  Institutul de Științe Spațiale va organiza Conferința ”Francofonie, Antreprenoriat și Leadership Francofon în România” luni, 21 martie 2022, la Teatrul Național „I.L.Caragiale” București.

„Scopul evenimentului este de a reuni participanți francofoni și francofili din mediul științific, universitar, de business și antreprenorial pentru celebrarea Zilei Internaționale a Francofoniei. În cadrul Conferinței, participanții vor prezenta teme de interes actual și vor accentua importanța culturii, educației și a cercetării pentru dezvoltarea statelor din întreg arealul francofon. Reuniunea va facilita și schimbul, integrarea de bune practici privind motivarea și dezvoltarea spiritului antreprenorial și a leadershipului”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Conferința se va bucura de prezența a peste 100 de participanți din mediul științific, universitar, antreprenorial, administrație publică, societate civilă, alături de reprezentanți guvernamentali și ai organizațiilor francofone.

Back To Top