Categorie: Actual

O femeie în vârstă de 69 de ani din Ploiești a recurs marți după amiază la un gest disperat. Aceasta și-a dat foc în curtea locuinței de pe strada Crinului. Potrivit unor surse, femeia nu e la prima tentativă de sinucidere.

Aceleași surse au mai precizat pentru Actualitatea Prahoveană că femeia suferă de mai mult timp de depresie și că în urmă cu aproximativ cinci a mai încercat să-și pună capăt zilelor. 

De această dată ploieșteanca de 69 de ani ar fi fost salvată de un nepot și de fiul acesteia, care au stins hainele cuprinse de flăcări înaintea sosirii pompierilor și medicilor. 

Potrivit IPJ Prahova, în cursul zilei, în jurul orei 15.40, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că mama sa s-ar fi autoincendiat în curtea locuinței.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă dar și un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au identificat-o pe femeie.

Femeia, în vârstă de 69 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun.”

Back To Top