Categorie: Actual

Cunoscutul scriitor și jurnalist Ciprian Apetrei se întâlnește, astăzi, cu studenții Universității de Petrol și Gaze din Ploiești pentru lansarea celor două volume de proză care au făcut, până acum înconjurul lumii: „Povești călătoare” și „Cel de la geam”.

La ora 13.30, în Centrul de învățare al Universității, Ciprian Apetrei vă așteaptă cu două dintre cele mai interesante volume publicate recent. „Povești călătoare” este un proiect inedit, în care scriitorul a adunat mărturii și povești de viață ale românilor din toată lumea.

O veritabilă culegere de experiențe, unele amuzante, unele triste, dar de o profunzime specială, a oamenilor care au căutat sensul departe de locul rădăcinilor.

Citește și:  Primăria Ploiești, centura neagră la ecologie

Volumul „Cel de la geam” cuprinde proze scurte în care găsim lirism, melancolie, puncte de vedere unice și percepții inedite asupra realității, ironii, fotografii morale și detalii metaforice.

Ciprian Apetrei este scriitor și journalist ploieștean, specializat în tematica românilor de pretutindeni. Locuiește în Franța de peste 10 ani, unde este professor de filosofie.

Evenimentul de la Universitatea din Ploiești este moderat de prof. Georgeta Vrabie.

Back To Top