Categorie: Actual

Consilierul local ploieștean Radu Simionescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care reconfirmă faptul că actualul operator va furniza agent termic până pe 13 mai.

„Ploieștenii vor avea căldură și apă caldă în continuare! Veolia Energie Prahova va asigura, în aceleași condiții financiare, agent termic până la data de 13 mai 2022. Sistarea furnizării agentului termic la data de 31 Martie 2022 ar fi afectat aproximativ 65 000 de apartamente (aprox.130 000 de cetățeni ai Mun. Ploiești), 52 de unități de învățământ, Spitalul de Pediatrie Ploiești, Spitalul Județean-Secția Maternitate, fapt care ar fi dus la consecințe negative asupra locuitorilor Municipiului Ploiești. Ne-am propus să ducem la îndeplinire cee ace am promis, cu atât mai mult cu cât știam că nevoie de a avea servicii de calitate este stringentă”, a transmis consilierul Radu Simionescu.

Citește și Ploieștiul nu rămâne fără apă caldă și căldură. Aleșii locali și județeni, vot pentru continuitatea serviciului de furnizare a agentului termic

Back To Top