Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De mai bine de două săptămâni în Prahova au avut loc zeci de incendii de vegetație, în urma cărora sute de hectare de teren au fost afectate. Totodată, la Posești, un bărbatde 51 de ani a fost găsit mort în urma unui astfel de incendiu

În contextul în care Prahova ocupă locul fruntaș în topul acestor incendii, Adrian-Ionuţ Chesnoiu, ministrul Agriculturii, a declarat vineri, la Bistriţa, că proprietarii de suprafeţe agricole care apelează la metoda incendierii pentru a-şi curăţa terenurile vor pierde subvenţiile agricole, iar sancţiunile acordate vor fi înăsprite, potrivit digi24.ro.

Chesnoiu a precizat că a avut ocazia să observe din avion fenomenul incendierii terenurilor agricole, ceea ce l-a determinat să discute cu ministrul Mediului despre un plan de acţiune pentru combaterea acestui fenomen.

Citește și:  Șofer drogat depistat în trafic în Ploiești. Un altul, cu permisul reținut, prins de Poliție la Filipeștii de Târg

„Se încalcă legea şi vreau să vă fac o mărturisire: marţi am revenit de la Bruxelles, de la Consiliul de Miniştri, şi, când ne apropiam de Bucureşti, eram deasupra teritoriului naţional şi vedeam foarte mult fum şi nu înţelegeam ce se întâmplă cu această situaţie. Am profitat de faptul că era senin cerul, am aterizat la Bucureşti şi chiar asta am discutat cu ministrul Tanczos Barna, ministrul Mediului, pentru că aceia care au astfel de practici atacă biodiversitatea şi încalcă normele prevăzute în GAEC-uri

„Vreau să le spun tuturor celor fac astfel de practici că nu fac altceva decât să îşi distrugă solul, pentru că incendierea suprafeţei secătuieşte solul de elemente nutritive pentru viitoarele culturi.

În prima fază, au impresia că au rezolvat problema pentru că nu folosesc produse de eliminare a buruienilor, de erbicidat, dar în acelaşi timp îşi fac singuri rău, pentru că pe de o parte pierd subvenţia, de cealaltă parte îşi creează probleme pentru viitoarele culturi”, a explicat ministrul.

Back To Top