Categorie: Actual

Un bărbat în vârstă de 73 de ani care a provocat un accident rutier joi în Ploiești  și a fugit de la fața locului este cercetat penal de Poliție. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta se urcase beat la volan. 

Evenimentul rutier s-a produs joi seară, în jurul orei 22.30. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că pe strada Traian s-ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto implicat a plecat de la locul producerii acestuia.

Din primele verificări a reieșit faptul că, bărbatul aflat la volan, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care se aflau parcate, în afara părții carosabile.

După producerea accidentului soldat cu pagube materiale, conducătorul auto a plecat de la locul producerii acestuia, fiind identificat de lucrătorii Poliției Locale Ploiești pe strada Petuniei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, pentru prelevare de mostre biologice de sânge.

În cauză, bărbatului în vârstă de 73 de ani, din municipiul Ploiești i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată la data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 00.10, Poliția municipiului Câmpina a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că ar fi avut un conflict cu un conducător auto, pe strada Orizontului, din municipiul Câmpina.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat conducătorul auto reclamat, în persoana unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din  municipiul Câmpina.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a rezultat o valoare de 0,50 Mg/L alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvarșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Back To Top