Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

orban
Categorie: Actual

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, a reacționat la demisia acestuia, spunând că problema PNL nu este Florin Cîţu, ci faptul că partidul s-a transformat în „UM PNL”.

„Problema PNL este aceea că a devenit o unealtă a lui Iohannis, care foloseşte PNL-ul în interes personal. A doua problemă este aceea că PNL nu mai are nicio legătură cu liberalismul. S-a transformat în unitatea militară PNL, cu Armata şi cu Miliţia în frunte, pe post de preşedinte şi de secretar general.

A treia mare problemă este că e în alianţă cu PSD şi că nu are capacitatea de a reprezenta clasa mijlocie şi alegătorii liberali care au acordat încrederea. În fine, ultima problemă este o problemă de gravă lipsă de caracter. Astea sunt problemele PNL, nu Cîţu”, a declarat fostul președinte al PNL, Ludovic Orban.

Citește și Florin Cîţu a demisionat de la conducerea PNL. Dan Vîlceanu renunță la funcția de secretar general, dar și la cea de ministru

Back To Top