RECENSĂMÂNT 2022 populatie
Categorie: Actual
  • Prahovenii au completat, în 21 de zile, aproape 78.000 de formulare, pentru recensământ.
  • Mai mult de jumătate dintre formulare au fost transmise din mediul rural.
  • Cele mai multe chestionare au fost completate la Ploiești și Câmpina, în timp ce, în 15 comune, nu au fost realizate nici măcar 100.

Bilanțul prezentat de Direcția Județeană de Statistică Prahova, după primele trei săptămâni de autorecenzare, la recensământ, arată că, în Prahova, au fost completate până acum 37.946 de chestionare în mediul urban (48,8%) şi 39.783 pentru mediul rural (51,2%). În acest moment, județul este locul al cincilea la nivel național.

Localităţile cu cel mai mare număr de chestionare completate au fost Ploiești, Câmpina, Breaza pentru mediul urban şi Bucov, Ariceștii Rahtivani, Blejoi pentru mediul rural, menționează DJS.

“Numărul chestionarelor completate nu este egal cu numărul celor validate şi nici cu numărul de persoane recenzate, deoarece unele aceste chestionare pot cuprinde doar date legate de locuinţele secundare” subliniază comunicatul transmis luni de instituție.

VEZI ȘI: Recensământ 2022. Președintele Institutului Național de Statistică, întâlnire cu primarii din Prahova, la Ploiești

Această etapă a recensământului se încheie pe 15 mai.

Bilanțul, la zi, în fiecare localitate din Prahova

recensamant3aprilie 1

recensamant3aprilie 2

recensamant3aprilie 3

 

 

 

Back To Top