pmp
Categorie: Actual
  • Conflictul dintre Eugen Tomac și Cristian Diaconescu, ambii pretinzând că sunt președinți ai PMP, s-a extins și în Prahova.
  • Pe plan local, războiul este dus între Cătălina Bozianu și Adrian Pițigoi.
  • Ambii susțin că sunt președinții filialei județene a PMP.

Conflictul dintre Eugen Tomac și Cristian Diaconescu are ecouri și în PMP Prahova. Filiala județeană s-a împărțit în două tabere, fiecare dintre acestea susținând pe unul dintre cei doi politicieni care susțin că sunt președinți ai PMP. Gruparea care îl susține pe Eugen Tomac în interiorul PMP Prahova este condusă de Cătălina Bozianu, iar liderul taberei apropiate de Cristian Diaconescu este Adrian Pițigoi. Ca lucrurile să fie similare cu ceea ce se întâmplă la nivel național, atât Cătălina Bozianu cât și Adrian Pițigoi susțin că sunt președinți ai PMP Prahova.

Pițigoi neagă excluderea

Miercuri, Actualitatea Prahoveană a publicat un articol în care a anunțat excluderea fostului viceprimar al municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, din PMP. După doar câteva ore, am primit un comunicat de presă emis de PMP Prahova, aripa Pițigoi. „Partidul Mișcarea Populară-Organizația Prahova informează asupra faptului că începând cu data de 20.03.2022, prin hotărârea CEN nr. 37, domnul Pițigoi Ioan-Adrian a fost numit Președinte interimar al Organizației Județene PMP Prahova. În consecință, de la data mai sus menționată, punctele de vedere și comunicatele doamnei Bozianu Nicoleta-Cătalina nu mai reprezintă poziția oficială a partidului iar eventualele documente emise cu semnătura sus-numitei sunt nule de drept. Pentru clarificarea situației politice din PMP, menționăm faptul că Președintele Partidului Mișcarea Populară este domnul Diaconescu Cristian așa cum se poate lesne verifica la Tribunalul București-Partide politice, pozitia 62. (tribunalulbucuresti.ro) Din punct de vedere politic, la nivelul județului Prahova, PMP susține ca și până acum dezvoltarea județului în conformitate cu principiile asumate în calitate de membru al familiei Partidului Popular European (PPE) alături de PNL și UDMR”, se arată în comunicatul semnat de Adrian Pițigoi, susținător al lui Cristian Diaconescu.

„Exclus cu unanimitate de voturi”

„Adrian Pițigoi nu mai este membru PMP. La Consiliul Executiv al PMP Prahova au fost prezenți 36 de colegi și decizia a fost luată cu unanimitate de voturi. Comunicatul dumnealui nu are nicio valabilitate și va suporta consecințele faptului că folosește abuziv însemnele partidului”, ne-a declarat, în replică, Cătălina Bozianu, susținătoare a lui Eugen Tomac.

Sursă foto: Facebook PMP Prahova

Citește și Adrian Pițigoi, fost viceprimar al municipiului Câmpina, exclus din PMP

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top