Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ziua mondială a sănătății 2022
Categorie: Actual
  • Anul acesta, Ziua Mondială a Sănătăți are tematica „Planeta noastră - sănătatea noastră”.
  • OMS trage semnal de alarmă cu privire la impactul poluării aerului, apei și hranei asupra sănătății.
 
De peste 70 de ani, în data de 7 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Sănătății. „PLANETA NOASTRĂ – SĂNĂTATEA NOASTRĂ” este principala temă din acest an, instituțiile de sănătate publică din întreaga lume subliniind nevoia de a ne îndrepta atenția către obiceiurile care să reducă poluarea, astfel încât starea de sănătate să ne fie mai puțin afectată. 
 
La nivel mondial, este tras un semnal de alarmă cu privire la impactul poluării aerului, apei și hranei asupra sănătății. Sunt promovate demersurile globale de conștientizare a importanței mediului înconjurător și încurajată sărbătorirea acestei zile prin renunțarea la deplasarea cu mașinile personale în favoarea mijloacelor alternative precum transportul în comun, bicicleta, sau orice alt mijloc ce contribuie la reducerea poluării.
În ultimii 50 de ani, marcarea Zilei Mondiale a Sănătăţii a abordat teme ca sănătatea mintală, îngrijirea mamelor şi a copiilor, dar și modul în care schimbările climatice ne afectează sănătatea.

VEZI ȘI: BPOC a ajuns a treia cauză de deces în lume. Ziua Mondială de Luptă Împotriva Bronhopneumopatiei Obstructive Cronice

 
 
 
Back To Top