Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elena udrea gala bute
Categorie: Actual
  • Elena Udrea a fost condamnată, joi, prin hotărâre definitivă, la șase ani de închisoare cu executare.
  • Sentința a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul Gala Bute.
  • Fostul ministru al Turismului trebuie să se predea, în următoarele ore.

Înalta Curte a respins contestația în anulare formulată de Elena Udrea, în Dosarul "Gala Bute", menținând practic sentința anterioară prin care fostul ministru era condamnat la șase ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită și abuz în servicu. Contestația în anulare a fost ultima cale extraordinară de atac la care putea recurge Udrea.

În 2017, în același dosar, Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare,  Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Economiei Ion Ariton a fost achitat. Fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la luare de mită. 
 
Atunci a fost condamnat, la patru ani de închisoare, și Gheorghe Nastasia, fost consilier județean în Prahova și candidatul în 2008, din partea PDL, la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

VEZI ȘI: Elena Udrea a fost condamnată. Sentințele din Gala Bute

 
După hotărârea de joi a instanței, Elena Udrea va fi încarcerată,pentru a-și ispăși pedeapsa. Aceasta ar trebui să se predea în următoarele ore.
 
Ilustrație arhivă
 
Back To Top