rara brașov mita percheziții
Categorie: Actual
  • Anchetatorii au reținut 12 prahoveni în dosarul „Mită la RAR Brașov”.
  • Măsura a fost luată după cele 38 de percheziții derulate miercuri, în Prahova.
  • Zeci de mașini trebuie verificate din nou, fiindcă ITP-ul ar fi fost făcut pe șpagă.

IJP Brașov a anunțat, cu privire la dosarul "Mită la RAR", că, ”în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii au reţinut pentru 24 ore, 12 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 60 ani, toţi din judeţul Prahova, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov de către poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice”.

VEZI ȘI: Zeci de percheziții la proprietari de mașini din Prahova care ar fi dat mită la RAR, în Brașov pentru a obține ITP-ul

Ancheta se desfășoară sub aspectul infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, fals intelectual şi fals material în înscrisuri oficiale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au identificat 55 de autovehicule care sunt înmatriculate în judeţul Prahova, dar care au trecut de verificările tehnice la Registrul Auto Român filiala Braşov, existând suspiciunea că angajaţii RAR care au constatat că maşinile îndeplinesc condiţiile tehnice pentru a fi puse în circulaţie au primit mită, anunță News.ro. Pentru toate mașinile, va fi făcută o nouă serie de verificări.

Back To Top