Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

CAS Prahova concediu medical
Categorie: Actual
  • Cele mai multe concedii medicale, în Prahova, sunt acordate în sezonul estival sau toamna, când încep lucrările agricole.
  • Angajatorii au ajuns să-și urmărească salariații pe care-i suspectează de suferințe închipuite.
  • Cazurile dovedite ajung, uneori, în atenția Poliției.

Conducerea CAS Prahova a prezentat o analiză a situației concediilor medicale eliberate în Prahova. De la începutul acestui an, de exemplu, instituția a decontat, în medie, pentru aceste cazuri, în jur de 15 milioane de lei. Mai exact, în primul trimestru din 2022, pentru concedii medicale au fost efectuate plăți de 53,5 milioane de lei, din care 10,7 milioane lei pentru cazuri Covid, potrivit directorului CJAS, Cătălin Măguleanu. În acest interval au fost depuse 5.959 de cereri depuse în acest sens.

VEZI ȘI: PREMIERA VIDEO. Cătălin Măguleanu, președinte CAS Prahova, la Actualitatea LIVE

Acesta a subliniat că, din experiența anilor trecuți și din statisticile efectuate la nivelul instituției, perioada de “vârf” abia urmează. Cel mai mare număr de concedii medicale se înregistrează, de obicei, în sezonul vacanțelor sau toamna, în perioada lucrărilor agricole. Potrivit lui Măguleanu, nu de puține ori angajatorii sunt cei care demonstrează că salariații nu au fost bolnavi, ci doar aveau nevoie de zile libere. În astfel de situații, dacă există și dovezi, sesizările ajung la Poliție. CAS nu-i poate sancționa, însă, pe medicii responsabili, pentru că nu poate fi calculat un prejudiciu.

Back To Top