Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ingrid varlan west point
Categorie: Actual
  • Ingrid Vârlan, elevă a Colegiului Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza, a fost admisă la Academia Militară West Point din SUA.
  • Ploieșteanca a avut unle dintre cele mai bune rezultate ale candidaților înscriși la admiterea din acest an.
  • Ingrid este al doilea elev pregătit la “Dimitrie Cantemir” care va studia la West Point.

“Am primit cu mare bucurie vestea excepțională pe care eleva plutonier adjutant Ingrid Vârlan ne-a dat-o în pragul Sărbătorilor Pascale. În urma unui proces de admitere  extrem de competitiv și bazat pe un număr de criterii foarte selective, Ingrid a reușit să ocupe singurul  loc alocat pentru România, în acest an, pentru Academia Militară West Point”,au anunțat reprezentanții Colegiului Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza, subliniind că, “dată cu această extraordinară performanță, Ingrid realizează și o premieră în istoria Cantemirului, fiind prima fată care înregistrează acest succes de pe băncile colegiului.”

West Point este cea mai prestigioasă academie militara din US și una dintre cele mai recunoscute în lume, cu o tradiție ce depășește 200 de ani, iar pentru Ingrid a reprezentat un vis pentru care a muncit ani în șir, susținută de toți cei dragi, familie, colegi și profesori.

 „Clasa a IX-a, începuturi și un gând, clasele a X-a și a XI-a, pandemie și așteptări, clasa a XII-a doar extrem de multă muncă și 12 teste / etape înainte de primirea acceptului final. Scrisoarea din partea USMA a venit vineri și lucrurile sunt fierbinți, atât de fierbinți încât nici nu știu cum să mă bucur, este un paradox să lupți atât pentru un obiectiv, să sacrifici totul pentru a-l obține, să ai mâinile sângerânde după antrenamente și creierul aburind după sute de teste de engleză și matematică, iar mai apoi, după un plâns, un râs și multe îmbrățișări să te gândești deja la următorul pas. (...) La sfârșitul anului 2021 am primit cu mare onoare rezultatul testelor primei etape în care am fost nominalizată/desemnată oficial candidat unic al României pentru USMA. Satisfacție mare, motiv de fericire și multe emoții, dar totuși am fost avizată că sunt la jumătatea drumului și că urmează etapa a 2-a în proces, timp în care va trebui să relaționez direct cu academia și că voi avea de susținut noi evaluări, respectiv testele TOEFL și SAT. Experiența bac-ului american a fost unică și, după extrem de multe teste de engleză și matematică aplicată și parcurgerea unui «ceaslov» de 1500 de pagini, mă bucur de final. Rezultatele obținute la test, respectiv clasarea în primii 9% din totalul celor care au dat testul în acest an mă bucură, în plus, clasarea în 1% procent la partea de matematică mă onorează pe mine și pe toți cei care mi-au fost dascăli în acești 12 ani de școală”, a mărturisit Ingrid.

VEZI ȘI: Ploieșteanca Ingrid Vârlan, de la C. M. “Dimitrie Cantemir” Breaza, susține ultima probă pentru admiterea la “West Point”. Este singurul candidat român

Ingrid mai are de susținut Bacalaureatul românesc, iar apoi se va pregăti pentru Cadet basic training, “perioadă de 6 săptămâni în care va trebui să fac față cu succes la programul militar de pregătire extrem de dificil și solicitant fizic și mental”.

Ea va începe cursurile la West Point peste aproximativ două luni.

Ploieșteanca este al doilea elev de la “Dimitrie Cantemir” Breaza admis la West Point. Aceeași performanță a fost obținută, acum patru ani, de Răzvan Cristea.

Back To Top