Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pediatrie
Categorie: Actual
  • Dr. Anca Miu, directorul Spitalului de Pediatrie Ploiești, a declarat, la Actualitatea LIVE, că unitatea spitalicească are mare nevoie de o ambulanță.
  • Anul acesta au fost incluse pe lista de investiții două astfel de autosanitare, după ce, anul trecut, procedurile greoaie au împiedicat achiziționarea unei ambulanțe.

„Avem pe lista de investiții achiziționarea a două autosanitare. Deoarece Spitalul de Pediatrie își desfășoară activitatea într-o clădire mica, trebuie să transportăm copiii în cabinetele din ambulatoriu și aceasta se face numai cu mașini autorizate. Din păcate, anul trecut nu am reușit să primim o ambulanță, fiind pandemie, vânzările au fost date peste cap și, dacă nu poți să cumperi până la sfârșitul anului, licitația se anulează. Anul acesta am declanșat mai devreme achiziția a două mașini și sper ca până la sfârșitul anului o să fie livrate. Timpul de așteptare pentru o mașină este între patru și șase luni, în funcție de tip. Sper ca anul acesta să finalizăm această achiziție, care este este foarte important. Acum avem contract cu un serviciu de ambulanță autorizat, dar este altceva să avem ambulanța noastră care o să fie tot timpul la dispoziția copiilor”, a declarat dr. Anca Miu.

„Ar fi fost mult mai simplu dacă am fi beneficiat de o sponsorizare. Dacă din industria prahoveană s-ar fi găsit un sponsor care să ne furnizeze o mașină, noi am fi echipat-o și ar fi fost mult mai simplu. Am primit foarte multe sponsorizări și le mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-au ajutat cu diverse lucruri, dar la o mașină nu s-a gândit nimeni. O să bat la toate porțile, am văzut că oamenii sunt dispuși să ajute și poate am noroc”, a adăugat directorul Spitalului de Pediatrie Ploiești, dr. Anca Miu.

Urmăriți întreaga emisiune AICI

Citește și Dr. Anca Miu: „Spitalul de Pediatrie are nevoie de o ambulanță”

Back To Top