Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

calendar bacalaureat
Categorie: Actual
  • O notă transmisă inspectoratelor școlare anunță modificarea calendarului probelor de Bacalaureat.
  • Sunt vizate două dintre probele de evaluare a competențelor, cărora li se alocă zile în plus, întrucât se suprapun cu probe ale Evaluării Naționale.
  • Solicitarea ar fi venit de la unele comisii de examen din teritoriu.

Informația publicată de edupedu.ro se bazează pe detaliile transmise inspectoratelor școlare printr-o notă aprobată de secretarul de stat Florian Lixandru, președintele Comisiei Naționale de Bacalaureat 2022. Documentul ar modifica programul a două probe, aprobat cu câteva luni în urmă, prin ordin de ministru.

Potrivit documentului prezentat de edupedu.ro, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C ar urma să aibă loc în perioada 13-16 iunie (față de 13-15 iunie, cum prevede ordinul de ministru), iar evaluarea competențelor digitale — proba D în perioada 8 – 10 iunie (față de 9-10 iunie, conform calendarului oficial).

VEZI ȘI: Prahova găzduiește, și în 2022, sesiunea specială a examenului de Bacalaureat

Motivul ar fi că pe 14 și 16 iunie sunt programate și probe ale Evaluării Naționale, iar la nivelul unor unități de învățământ nu ar exista infrastructura necesară pentru a găzdui, în același timp, două examene.

Probă de Bacalaureat programată în zi liberă

Edupedu.ro atrage atenția asupra faptului că modificările nu au rezolvat o problemă care exista încă de la apariția ordinului care a aprobat calendarul examenului. Prima zi a probei C este în a doua zi de Rusalii, care este sărbătoare legală și zi liberă.

 Sursa foto: edupedu.ro

Back To Top