Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Zeci de angajați au protestat miercuri dimineață în fața Uzinei Mecanice Plopeni din cauza salariilor mici și pentru neacordarea sporurilor și tichetelor sociale cuvenite. 
  • La discuțiile dintre conducere și angajați a participat și ministrul Economiei, Florin Spătaru, care le-a promis acestora din urmă majorarea salariilor începând cu data de 1 iunie. 
  • Ministerul Economiei a mai transmis că, începând de joi, la Uzina Mecanică Plopeni va fi trimis Corpul de Control pentru verificarea contractelor colective de muncă şi pentru verificarea respectării contractelor de investiții.

 Aproximativ 60 de angajați ai Uzinei Mecanice Plopeni au protestat miercuri dimineață în fața sediului din centrul orașului, fiind nemulțumiți de salariile mici, condițiile de muncă, dar și de neacordarea tichetelor sociale. 

Greva spontantă a durat aproximativ două ore, până în jurul orei 10.00, când angajații au fost invitați la discuțiile cu conducerea Uzinei. La negocieri a participat și ministrul Economiei, Florin Spătaru, care se afla în Prahova cu prilejul unei vizite oficiale. 

În urma negocierilor, Ministerul Economiei a transmis printr-un comunicat de presă publicat pe pagina oficială de Facebook că salariile angajaților vor fi majorate cu 250 de lei începând cu data de 1 iunie și joi Corpul de Control al Ministerului Economiei va fi la Plopeni unde va verifica contractele de muncă şi respectarea contractelor de investiții. 

„Mesajul ministrului economiei, Florin Spătaru, prezent la Uzina Mecanică Plopeni unde mai mulți angajați au declanșat astăzi, 04 mai 2022, o grevă spontană:

"Mă voi implica direct în rezolvarea revendicărilor angajaților de la Uzina Mecanica Plopeni.

Salariile muncitorilor vor creşte de la 1 iunie cu până la 250 lei, în funcție de categoria de salarizare, până în septembrie vor fi achitate eşalonat bonurile sociale restante, performanța va fi recompensată - acestea sunt doar câteva dintre măsurile pe care le-am comunicat angajaților de la Plopeni.

Muncitorii de la Plopeni au ieşit, astăzi, în stradă, într-un protest spontan, de aceea am ales să vin de îndată pentru o discuție cu liderii de sindicat.

Nemulțumirile oamenilor semnalează probleme adunate de-a lungul anilor legate de condițiile de muncă şi neplata anumitor sporuri.

Apreciez devotamentul oamenilor pentru activitatea desfăşurată la Uzina Mecanică Plopeni, dar munca acestora trebuie să se regăsească în profitul societății, iar managementul UMP trebuie să întreprindă un plan investițional fundamentat.

Am decis ca de mâine o echipă a corpului de control al ministrului economiei să vină la Plopeni pentru verificarea contractelor colective de muncă şi pentru verificarea respectării contractelor de investiții".” au transmis reprezentanții Ministerului Economiei prin intermediul paginii de Facebook. 

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top