Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia_rutieraÎn ziua de 28.03.2012, în jurul orei 9.30, la sediul Secţiei 4 Poliţie s-a prezentat M. Maria, de 84 ani, din Ploieşti, care a reclamat că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 600 lei şi mai multe bijuterii din aur.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că în ziua de 27.03.2012, în jurul orei 17.00, la domiciliul lui M. Maria s-a prezentat o femeie care i-a relatat faptul că este reprezentantă a unei firme de detergenţi şi doreşte să-i ofere gratis mai multe produse. M. Maria a invitat-o în bucătăria locuinţei pentru a-i prezenta produsele, iar după aproximativ 10 minute în locuinţă a intrat o a doua femeie, despre care prima a menţionat că este colega sa, iar, la un moment dat, prima femeie a cerut voie să mergă la toaletă şi s-a întors după 10 minute, după care cele două au plecat sub pretextul că merg la maşina care le aşteaptă în colţul blocului să-i mai aducă produse şi nu s-au mai întors.
În jurul orei 22.00 M. Maria a constatat că dintr-un sertar al mobilierului din bucătărie i-a fost sustras un plic în care avea suma de 600 lei şi din şifonierul din dormitor i-au fost sustrase mai multe bijuterii din aur.
Valoarea prejudiciului a fost estimată. la 5.000 lei.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii secţiei în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a celor două tinere.
Semnalmentele celor două femei sunt următoarele:
- prima tânără:.25 ani, înălţime 1,65 m, constituţie atletică, faţă rotundă, ten deschis la culoare, păr negru, strâns în coadă la spate, îmbrăcată cu o jachetă de culoare gri şi jeans gri.
- a doua tânără: 21 ani, înălţime 1,65 m, constituţie atletică, faţă ovală, ten măsliniu, păr negru, strâns în coadă la spate, îmbrăcată cu o jachetă din piele neagră şi pantaloni negri.

Persoanele care pot oferi informaţii despre cele două tinere sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.
Back To Top