simion
Categorie: Actual
  • Raed Arafat a criticat demersurile Ministerului Sănătății legate de preluarea SMURD de la Ministerul de Interne.
  • Președintele AUR, George Simion, nu a ratat ocazia de a-l ataca dur pe Arafat, spunând că nu îl vede „mai mult de o lună în funcție”.

Raed Arafat a publicat o postare în care vorbește despre sistemul medical din România și continuă polemica cu Alexandru Rafila, pe subiectul mutării SMURD de la Ministerul de Interne la cel al Sănătății. „Până nu este acest sistem dezmembrat, dezintegrat și făcut praf, nimic nu va merge bine în sistemul sanitar! Cel puțin aceasta este impresia pe care vrea să ne-o lase Ministerul Sănătății împreună cu sindicatul serviciilor de ambulanță și sfătuitorii apropriați domnului ministru, ieșiți la lumina reflectoarelor dupa 20 de ani de lupte din umbră împortiva progresului și împotriva soluțiilor care vin în sprijinul sistemului de urgență și al pacientului”, a scris Raed Arafat.

Președintele AUR, George Simion, nu a ratat ocazia de a-l ataca dur pe Raed Arafat. „Vei dispărea, mafiotule! Tu ai de partea toate partidele sistemului minus Rafila, noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor – AUR și nu te vedem mai mult de o lună în funcție. Chiar dacă toți din consiliul de administrație îți dau like”, a scris Simion pe Facebook.

Citește și Anecdote parlamentare! Președintele USR Prahova râde de George Simion

Back To Top