Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină, duminică, după ce patru tineri au rămas blocați pe Jepii Mici din Bucegi.
  • Cei patru tineri nu erau antrenați pentru un traseu cu grad mare de dificultate și nici nu erau echipați corespunzător.

 Salvamontiștii din Bușteni au avut, duminică, o nouă intervenție, după ce patru tineri, din cauza zăpezii, nu au mai putut înainta pe traseul Jepii Mici, dar nu s-au mai încumetat nici să coboare de pe munte singuri.

Cei patru tineri au solicitat ajutorul Salvamont Bușteni. Salvamontiștii au ajuns la ei și au reușit să-i coboare de pe munte. 

„Salvamontistii au intervenit și astăzi pe Jepii Mici pentru salvarea a patru tineri neantrenați și neechipati corespunzator. Aceștia au încercat să urce pe munte și după mai multe ore de eforturi au ajuns la epuizare. Când au dat de zăpada din zona superioară, nu au mai putut și s-au văzut nevoiți să sune după ajutor. Salvatorii i-au coborat cu bine de pe munte”, a anunțat Salvamont Bușteni.

Reamintim faptul că, sâmbătă, echipajele Salvamont Bușteni și de la Salvamont Prahova au intervenit pentru salvarea a zeci turiști care și-au pus viața în pericol alegând trasee cu grad ridicat de dificultate din Bucegi, în ciuda faptului că nu erau echipați corespunzător.

Astfel, aproximativ 20 de turiști nu au mai avut putere să coboare de le Babele, o femeie s-a accidentat la picior după ce a căzut pe zăpadă, iar două tinere au rămas blocate pe Valea Rea din zona Bucșoiu.

O altă intervenție a salvamontiștilor a avut loc, sâmbătă, în zona Azuga, unde un adolescent în vârstă de 15 ani s-a accidentat grav pe un traseu mountain bike.

Foto: Sursă Facebook - Salvamont (captură video).

Back To Top