Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

campanie
Categorie: Actual
  • „Șoferi de nota 10!” este o campania anuală de premiere a șoferilor care nu au avut abateri rutiere.
  • Scopul campaniei este reducerea numărului accidentelor rutiere în România.

„Noi propunem o abordare diferită, prin stimularea comportamentelor corecte la volan, în detrimentul amendării celor greșite. Ne dorim ca prin această campanie să aducem valoare adaugată eforturilor pentru îmbunătățirea siguranței rutiere în România, iar premiile să motiveze tot mai mulți șoferi să adopte un comportament preventiv la volan" spun organizatorii campaniei. Proiectul urmărește scăderea numărului accidentelor rutiere prin stimularea șoferilor să respecte codul rutier și să adopte un comportament preventiv la volan. Repetarea campaniei la începutul fiecărui an calendaristic va pune bazele preferinței conducătorilor auto de a conduce preventiv, în scopul participării la următoarea campanie.

Șoferii care nu au avut abateri rutiere în perioada 1 mai 2021 – 1 mai 2022 se pot înscrie pe site-ul greenroad.ro, secțiunea „Șoferi de nota 10!” iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Organizatorii oferă 23 de premii împărțite astfel: 20 de vouchere de combustibil în valoare de 250 lei fiecare şi 3 vouchere de consumație în restaurantul Hard Rock Cafe în valoare de 250 lei fiecare. Valoarea maximă totală a premiilor este de 5.750 lei.

Citește și Accident cu trei mașini, luni dimineață, pe Centura de Vest a Ploieștiului

Back To Top