Categorie: Actual
  • Dispariția bărbatului a fost reclamată azi noapte de către soție
  • Semnalmente: constituție atletică, înălțime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 95 de kg, ochi căprui, ten închis, păr de culoare închisă, având ca semn particular o cicatrice de aproximativ 1,5 cm în zona frunții, aproape de sprânceana dreaptă.

Autoritățile prahovene sunt în alertă după ce o femeie din Boldești Scăeni a reclamat azi noapte dispariția soțului, Bucur Răzvan Vasile, în vârstă de 32 de ani. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul zilei de luni, 9 mai și nu s-a mai întors. 

Semnalmente: constituție atletică, înălțime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 95 de kg, ochi căprui, ten închis, păr de culoare închisă, având ca semn particular o cicatrice de aproximativ 1,5 cm în zona frunții, aproape de sprânceana dreaptă.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă și încălțăminte sport, albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update - IJP Prahova a anunțat, în cursul zilei de marți, că bărbatul a fost identificat în municipiul Medgidia, acesta nefiind victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

Back To Top