Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat de 38 de ani care desfășura lucrări la o grădinița din Florești a ajuns la spital după ce o bucată de perete a căzut peste el
  • Polițiștii anchetează incidentul ca accident de muncă. 

Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă după ce un bărbat a fost rănit în timp ce desfășura lucrări la o grădiniță din Florești. 

Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați miercuri despre faptul că un bărbat ar fi fost rănit în timp ce executa lucrări de reparație la o grădiniță din comuna Florești.

Surse neoficiale au declarat pentru Acutalitatea Prahovenă că peste acesta ar fi căzut o bucată dintr-un perete pe care îl dărâma.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul în vârstă de 38 de ani, domiciliat în comuna Gura Vitioarei fiind transportat de un echipaj al ambulanței, la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Back To Top