Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ceai
Categorie: Actual
  • Institutul Național de Statistică a anunțat, săptămâna aceasta, că rata inflației în luna aprilie a ajuns la 13,8%.
  • Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, a transmis un apel la calm, îndemnând cetățenii să „mai bea un ceai de tei”.

„La electricitate, din 2018 preţul s-a dus de la sub 200 lei MW la peste 1200 lei. La barilul de ţiţei, de la sub 40 la mai mult de 100, spre 120 dolari. Sunt majorări de amploare. S-au acumulat toate! Noi suntem o economie deschisă, nu stabilim preţul la energie, la petrol, la gaze naturale. Aici este bine ca, atunci când discutăm în public, să ne vedem şi lungul nasului. Nu noi stabilim preţurile. Suntem sub impactul lor pentru că am deschis economia de mai bine de 30 de ani. Nu avem cum să protejăm economia decât cu subvenţii, iar pentru asta trebuie să ai o situaţie fiscală solidă, ceea ce nu e cazul României. Avem o problemă fiscală de ani buni, fiscal-bugetară, deci nu avem de unde să mai reducem impozite sau să acordăm ajutoare. Şi sprijinul acesta s-a făcut cu anumite costuri. Presiunile costurilor s-au transmis cel mai acut pe segmentul alimentelor procesate, preţurile energiei s-au transmis în cotaţiile produselor agroalimentare, dar şi pe un fundal de, să spunem, început de panică. De aceea nu ne strică ceva mai multă calmitate. Agitaţia e caracteristică perioadelor de criză, e înţeles. Dar eu cred că autorităţile trebuie să transmită calm. Mai bem câte un ceai de tei. E un sfat bun”, a declarat Mugur Isărescu.

Citește și 13,8%, rata inflaţiei în aprilie. Topul scumpirilor

Back To Top